Get Adobe Flash player

Blejamatori

Level 1
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Blejamatori

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

175 profile views
 1. Blejamatori

  Trazim Igrace za Hots ligu 2018

  Proshlo? Izmisljas neki novi jezik ili? Nema na cemu brate, sve za tebe (mozda je i, nema na chemu, ne znam, ti se bolje razumes u tvoj jezik (Izmisljas ili izmishljash, skroz si me zbunio sad))
 2. Blejamatori

  Trazim Igrace za Hots ligu 2018

  Postani zanimljiv? :D Imam i ja za tebe savet Sting, postani zanimljiv? :D
 3. Blejamatori

  Trazim Igrace za Hots ligu 2018

  Kakvi ste vi mozgovi.
 4. Blejamatori

  Trazim Igrace za Hots ligu 2018

  Ne kapiram, momak je napisao ok post, i vi ste bzv. toksicni prema njemu. Skroz bzv ponasanje.
 5. Blejamatori

  Igrac za neku ekipuuu

  Pozdrav ljudi, javljam se ako sam potreban sad nekoj ekipi, gold sam u hlu, msm bio sam gold 1 sa 56% winrate imao sam sad u oba plejsmenta 12-6 skor od cega 5-6 mvp i ubacili su me u gold 3 O.o ono blizzard logic, u qm i u tlu imam mmr diamonda ili mastera, pa ono ako trebam nekome da igramo zajedno ili da napravi se neka ekipica za buducnost za gejmskone turnire itd bacite msg na 0617193010 ili me dodajte na Blejamatori#1733 ili i jedno i drugo xD Flex sam, i bukvalno mogu da igram sta god hocete SEM specijalista, sem naziba on mi je jedan od main heroja i zagare koja je kul, ostale specijaliste ne volim. Melee flex, support, ranged dps, i dont care :)
 6. Pozdrav ljudi, javljam se ako sam potreban sad nekoj ekipi, znam da je ovo proslo, gold sam u hlu, msm bio sam gold 1 sa 56% winrate imao sam sad u oba plejsmenta 12-6 skor od cega 5-6 mvp i ubacili su me u gold 3 O.o ono blizzard logic, u qm i u tlu imam mmr diamonda ili mastera, pa ono ako trebam nekome da igramo zajedno ili da napravi se neka ekipica za buducnost za gejmskone turnire itd bacite msg na 0617193010 ili me dodajte na Blejamatori#1733