Jump to content

Nvidia prikazala nove slike mape koja stiže u PUBG


SolidChief

Recommended Posts

pubg2-e1509529212562.png?fit=450%2C188

Dugo najavljivana mapa je još uvek daleko od domašaja PUBG igrača, ali im je Nvidia izašla u susret tako što je donela 5 novih, ekskluzivnih, fotografija.

Fotografije otkrivaju dosta o tome šta igrače očekuje, vidimo brojne niske i visoke zgrade, kranove, tornjeve, nisko rastinje i mnogo napuštenih vozila i drugih objekata pogodnih za novi sistem preskakanja(vaulting), koji će vrlo uskoro doći u PUBG.

“Pusti krajolik će sigurno doprineti uzbuddljivim borbama u poslednjim fazama meča, pošto nema mnogo prostora za skrivanje kada se krug suzi i natera igrače da izađu na otvorene prostore”, napisala je Nvidia u objavi

Click to view slideshow.

.

Uz nove fotografije, ovaj gigant na tržištu grafičkih čipova je iskoristio priliku da prikaže poboljšane performanse kod kartica nove generacije u odnosu na prethodnu.

Takođe, Nvidia deli 5,000 kopija ove igra nasumično izabranim korisnicima GeForce Experience programa, potrebno je samo ulogovati se pre 21. novembra.

PUBG i dalje nastavlja da obara rekorde, tako je nedavno stigao do 20 miliona prodatih kopija za manje od godinu dana i to samo na PC-u, ali će se od 12. decembra naći i na Xbox One konzolama.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...