Jump to content

Dizni gasi Marvel Heroes


SolidChief

Recommended Posts

marvel-heroes.jpg?fit=450%2C281

Nakon nešto više od 4 godina postojanja, Dizni je objavio da prekida saradnju da developerom Gazillion, i da će besplatni MMO, Marvel Heroes, biti potpuno ugašen.

U mejlu upućenom sajtu Kotaku, jedan od zaposlenih je naveo: “Žalimo što moramo da obavestimo naše fanove igre Marvel Heroes da smo prekinuli saradnju sa Gazillion Entertainment, i da će Marvel Heroes biti ugašen. Iskreno se zahvaljujemo svim igračima u zajednici, i pružićemo dodatne informacije kako one budu postajale dostupne.”

Ova odluka je pomalo iznenađujuća pošto je od 2013. godine, otkako je prva verzija izašla, igra prikupila dosta igrača, a prošle godine je dobila i osveženo izdanje, Marvel Heroes Omega, koje je izašlo za konzole, ali i donelo poboljšanja u PC verziju. Zimus je igra dobila i jedan od najvećih apdejtova, koji je doneo brojna poboljšanja u herojima, predmetima, endgame sadržaju u još mnogo toga. Igra je u prethodnim mesecima samo na Steamu imala u proseku do 500 igrača.

Marvel Heroes je po svom gejmpleju u velikoj meri podsećao na popularne Diablo igre. Pred igračima je bilo čak 59 heroja iz Marvelovog univerzuma za igranje i otključavanje, i svaki od njih je posedovao određene sposobnosi koje su pomagale u vršenju raidova.

Nije zvanično objavljeno kada će serveri biti ugašeni, a igra se trenutno i dalje nalazi na Steamu.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...