Jump to content

Otkrivena cena loot kutija i prvi DLC sadržaj za Battlefront 2


SolidChief

Recommended Posts

Star-Wars-Battlefront-II-beta-1.jpg?fit=

Star Wars: Battlefront 2 izlazi 17. novembra, pa je kompanija Electronic Arts već otkrila cenu loot kutija kao i prvi, i naravno besplatni, DLC sadržaj koji stiže već u decembru.

Cena kristala, odnosno premijum valute, koju su potrebni za kupovinu loot kutija, je otkrivena od strane igrača koji poseduju EA i Origin Access, zato što već imaju mogućnosti da se oprobaju u igri u trajanju od 10 časova.

Kristali se prodaju u pet različitih paketa, prvi i najjeftiniji košta 5$ i njegovom kupovinom se dobija 500 kristala, za 1000 kristala potrebno je izdvojiti 10$, za 20 dolara dobijate 2100 kristala, 39$ donosi 4400, a za one sa baš baš dubokim novčanikom tu je paket od 120,000 kristala za 100 dolara.

Uz pomoć kristala se kupuju tri vrste loot kutije, Hero, Stafighter i Trooper, koje, kako Eurogamer navodi, koštaju po 110, 120 i 200 kristala. Svaka kutija igračima daje neku od mnogobrojnih karata, opremu za izradu i nadograđivanje karata i kredite

U videu ispod možete pogledati otvaranje 85 kutija od stranje jutjubera, XfactorGaming, u kome vidimo da i dalje postoje pay to win elementi, o kojima smo pisali u beta utiscima, i za koje je EA uvela neke izmene.

Prvi besplatni DLC sadržaj dolazi celog decembra kao Star Wars: Battlefront 2 The Last Jedi sezona i donosi nove heroje, mape, vozila i dosta toga.

Igrači će imati prilike da 5. decembra odaberu stranu, First Order ili Pobunjenike, što će doneti specijalne izazove za kompletiranje.

13. decembra u igru dolaze heroj Fin se pridružuje borbi Pobunjenika, i Kapetan Phasma sa druge strane. Istog dana stiže i nova mapa za borbe na tlu, Crait, a za svemirske borbe stiže D’Qar i vozila koja ćemo imati prilike da vidimo u Star Wars: The Last Jedi filmu.

Takođe stižu i nova poglavlja singlplejer priče u kojoj je Ajden Versio glavna zvezda. Kompletan raspored dolaska novina možete pogledati na fotografiji ispod(kliknite da biste uvećali).

Battlefront-2-Seasons-Calendar-v12.jpg?r

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...