Jump to content

GTA 5 prodat u 85 miliona primeraka!


SolidChief

Recommended Posts

GTA-V-Steam.jpg?fit=450%2C253

Grand Theft Auto V i nakon par godina od izlaska ne posustaje, a i dalje se drži visoko na mesečnim listama najprodavanijih igara u većini država, o čemu najbolje govori cifra od 85 miliona prodatih kopija.

Informacija dolazi direktno od izdavača Take-Two, koji nedavno izdao izveštaj prodaje za drugi kvartal tekuće fiskalne godine, u kome je navedeno da je sada GTA 5, prema NPD grupi, najprodavanija igra svih vremena u Sjedinjenim Američkim Državama, u digitalnom i fizičkom formatu na svim platformama. Ova igra kompaniji donosi velike količine novca, pošto na Steamu(gde se i najbolje prodaje) i dalje drži onu “standardnu” cenu od 60$

Pored odlične singleplejer priče, ovom uspehu najviše doprinosi GTA Online u kojem igrači provode gomilu vremena, i koji redovno dobija nove apdejtove sa novim modovima igranja i sadržajem. Najnoviji apdejt, koji veoma skoro izašao donosi P-45 Nokota avion zajedno sa 1 na 1 Dogfight modom.

U izveštaju su naravno navedeni i ukupni rezultati prodaje, u kojima su pred GTA 5 učestvovali i NBA 2K18, Dragon City, Monster Legends i XCOM 2, na kojima je Take-Two zaradio 310.5 miliona dolara.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...