Jump to content

UFC 3 izlazi 2. februara 2018.


SolidChief

Recommended Posts

ufc_3-1.jpg?fit=450%2C450

Kompanija Electronic Arts je najavila najnoviju igru iz ranga mešovitih borilačkih veština, UFC 3, koja već ima zakazan datum izlaska, a to je 2. februar naredne godine.

Ova tabačina donosi znatno bolje i realističnije animacije, od toga čak 5000 su nove, od prethodnika, kreirane uz pomoć Real Player Motion tehnologije, što igračima pruža nove načine borbi. Ova tehnologija je zaslužna i za izradu vernih, digitalnih, boraca, kao što su Konor MekGregor i Anderson Silva, ali i prenošenje njihovog autentičnog stila kretanja i borbi.

Tu je i novi G.O.A.T. mod građenja karijere, gde svaki izbor, bilo da je on načinjen tokom borbe ili van ringa, utiče na put igrača do vrha. Pored što više treniranja, potrebno je i pažljivo birati ugovore, ali i polako graditi bazu obožavatelja.

Postoji i mogućnost izgradnje tima iz snova, sakupljanjem svih većih boraca, koje će igrači unapređivati kroz dinamičke izazove, koji će im donositi i in-gejm nagrade. Za multiplejer igranje postoji par novih modova, ali i mogućnost kreiranja novog, sa pravilima postavljenim od strane igrača.

UFC 3 će izaći za Playstation 4 i Xbox One, i već je dostupan za prednaručivanje, a oni koji to urade dobijaju pristup igri tri dana ranije, odnosno od 30. januara, 20 premijum pakovanja, i još toga.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...