Jump to content

Dva nova heroja stižu u HotS – Hanzo i Alextrazsa


SolidChief

Recommended Posts

hots-hanzo-alexstrasza-660x330.jpg?fit=4

Kao po običaju, na ovogodišnjem BlizzConu je najavljen novi sadržaj koji dolazi u Heroes of the Storm, među kojima se nalaze ne jedan, već dva nova heroja – Hanzo i Alextrazsa.

Hanzo je već poznat igračima iz timske pucačine, Overwatch. On je veoma agilni assassin, i kao glavno oružje poseduje luk i strelu, po čemu predstavlja odličan izbor za borbe na daljinu.

Alextrazsa je poznata iz igre World of Warcraft, i spada u fantastičnu podršku sa mogućnošću pretvaranja u zmaja, kroz Dragon Queen sposobnost.

Zajedno sa herojima počinje i novi događaj, nazvan Dragons of the Nexus, koji donosi novi quest, dostupan za kompletiranje  u brzom meču, rangiranim i nerangiranim modovima, za šta će igrači osvajati portrete i druge nagrade.

Jedna od najbitnijih najavljenih novina verovatno jesto izrada matchmaking sistema baziranog na individualnim performansama igrača, što će doprineti pružanju znatno boljeg iskustva. Takođe je najavljeno i povećanje vidljivosti u igri, a dolaze i promene u stealth aspektu i izmenama u početku samog meča, što je detaljno objašnjeno ovde.

Hanzo i Alextrazsa će ući u Nexus do kraja godine, a novine u mečmejkingu, pogled iz promenjene perspektive i druge stvari će se naći u HotS početkom 2018. godine.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...