Jump to content

Testirajte Gran Turismo Sport i osvojite vredne nagrade!


SolidChief

Recommended Posts

GT-Sport-Fb-Cover-820x312.jpg?fit=450%2C

Najnovije izdanje legendarne trkačke igre za PlayStation je tu, Gran Turismo Sport je stigao, čini nam se bolji nego ikada. Naše utiske čitaćete u novembarskom izdanju časopisa Play!Zine, a u međuvremenu iskoristite priliku da i sami isprobate ovu sjajnu trkačinu i usput osvojite vredne nagrade!

Prve dve lokacije u Beogradu na kojima ćete moći da vidite kako je to voziti Gran Turismo Sport na Logitech volanu, trkačkoj gejming stolici i velikom 4K televizoru su Tehnomanija, preko puta TC Delta City, ovoga petka (27. oktobar) od 16h do 21h, kao i ComTrade Shop u šoping centru “Ušće”, ove subote (28. oktobar), takođe od 16h do 21h.

Posetioci će imati prilike da se neobavezno voze i isprobaju staze i automobile, pritom uživajući u svoj raskoši 4K tekstura na PlayStation Pro konzoli, i igranju trkačke igre onako kako dolikuje – sa volanom i u trkačkoj stolici.

Ukoliko ste pak takmičarskog duha i želite da osvojite vredne nagrade ukoliko budete najbolji, onda se možete prijaviti i za takmičanje. Na odabranim stazama i sa odabranim automobilima će se voziti takmičarske trke i igrači sa najboljim rezultatima će osvojiti veoma vredne nagrade.

Dakle, dođite, zabavite se, i ko zna, možda baš vi budete među troje najboljih i vratite se kući sa zaista velikim nagradama iznenađenja. Za osveženje tokom igranja i pobrinuće se Monster energetsko piće, koje će svim zainteresovanim takmičarima dati energiju za njihove trke.

Vidimo se ovog petka i subote u Tehnomaniji i ComTrade Shopu, dođite da zajedno vidimo zašto je Gran Turismo Sport pretendent na najbolju trkačku igru poslednjih godina.

Ukoliko želite da učestvujete u takmičenju, stavite nam to do znanja i popunite ovaj kratak formular prateći ovaj link.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...