Jump to content

<img width="450" height="253" src="https://i1.w...


SolidChief

Recommended Posts

PlayerUnknowns-Battlegrounds.jpg?fit=450

Kada neki studio ima ogromnu bazu igrača, mora uložiti što veće napore kako bi tu bazu održao i konstantno povećavao. To najbolje pokazuje PUBG korporacija, deo Bluehole studija skoncentrisan isključivo na istoimenu igru, koja putem anti-cheat sistema svakodnevno banuje između 6,000 i 13,000 varalica.

Za ovo je zadužen BattlEye sistem, zadužen sa sprečavanje brojnih vrsta hakova i vidova varanja, koji je po svemu sudeći postavio zlatni standard u multiplejer igrama. Na tviter profilu je još objavljeno da je do sada iz PUBG-a banovano preko 322,000 varalica, kao i da većina njih potiče iz Kine. Cifre su veoma impresivne, ali skoro i očekivane kada se uzme u obzir brzi rast za samo 7 meseci i to samo na PC-u.

We are currently banning at a rate of 6K-13K per day, nearly 20K within the last 24 hours alone. The vast majority is from China.

— BattlEye (@TheBattlEye) October 13, 2017

Ovog vikenda je u PlayerUnknown’s Battlegrounds ponovo oboren rekord po broju igrača koji su u jednom trenutku igrali igru sa 2,279,084 njih.

BattleEye takođe koristi i Fortnite: Battle Royale, čiji su se developeri pohvalili da su banovali na hiljade varalica za samo nekoliko dana od izlaska, a nedavno je Epic Games podneo tužbu protiv dvojice zbog narušavanja zabave ostalih igrača.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...