Jump to content

Assassin’s Creed: Origins – detalji o sadržaju nakon izlaska


SolidChief

Recommended Posts

Assassins-Creed-Origins.jpg?fit=450%2C25

Assassin’s Creed: Origins još uvek nije stigao na police, a Ubisoft je već pripremio planove o sadržaju nakon laniranja, kao i više detalja o tome šta donosi sezonska propusnica.

Igrači sa sezonskom prpusnicom će ove godine dobiti tri ekskluzivna pakovanja u kojima se nalaze predmeti inspirisani Rimljanima i Horusom, bogom neba. U januaru naredne godine stiže i prvi DLC nazvan – The Hidden Ones – koji donosi događaje nakon dešavanja iz originalne priče koju prati sama igra. Drugi DLC, The Curse of the Pharaons je najavljen za februar i u njemu Bayek istražuje misteriozno mesto u kojem obitavaju brojne mitske zveri i faraoni.

aco_timeline_season_hor_1507597529.jpg?r

Ubisoft misli i na one bez propusnice, pa je zato pripremio i pregršt besplatnog sadržaja. Od prvog dana nas očekuju Photo mod koji vam omogućava da uslikate lepotu drevnog Egipta, i Nomad’s Bazaar koji vas tera da pronađete prodavca koji je stalno u pokretu i donosi brojne dnevne izazove. Trial of the Gods donosi mogućnost suočavanja sa Egipatskim bogovima i biće dostupan 15 dana nakon lansiranja igre. Discovery mod je već najavljen i on pruža mogućnost istraživanja Egipta u cilju širenja znanja iz istorije. Naredne godine se očekuje i mod Hordi, sa beskrajnim talasima neprijatelja.

aco_timeline_free_hor_1507597523.jpg?res

Više detalja o svemu najavljenom vas očekuje na Ubi blogu.

Assassin’s Creed za PC, Playstation 4 i Xbox One izlazi 27. oktobra, a tokom ovog meseca izlazi još veliki broj igara kojima možete prekratiti čekanje.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...