Jump to content

AC: Origins ima loot kutije ali ih ne možete kupiti za pravi novac


SolidChief

Recommended Posts

Assassins-Creed-Origins2.jpg?fit=450%2C2

Izgleda da je sistem loot kutija postao potpuno neizostavan i sada ga većina developera implementira u svoje igre, bilo da one pripadaju multiplejer ili singlplejer branši.

Na red je došla i kompanija Ubisoft sa Assassin’s Creed: Origins, koja je u pomenutu igru već implementirala loot kutije, ali sa jednim obrtom, za njihovu kupovinu se neće koristiti pravi novac, već jedino valutu koja se može sakupljati u igri. Što znači da nećemo viđati mikrotransakcije.

Igrači će otvaranjem kutija dobijati retke predmete, do kojih mogu doći istraživanjem ogromnog Egipta i infiltriranjem vojnih baza, što je još jedna pozitivna stvar za one koji žele da budu što dalje od otvaranja kutija, rekao je direktor igre, Ašraf Ismail u razgovoru za Eurogamer.

Letos je izbila prava kontroverza oko Middle-Earth: Shadow of War i uvođenja ovih kutija za koje je bilo potrebno izdvojiti pravi novac putem mikrotransakcija, iako se radi o igri za jednog igrača koja već košta “standardnih” 60 dolara.

Ovih dana je publika razočarana sa mikrotransakcijama i istim sistemom u Star Wars: Battlefront 2 beti kompanije EA, pošto je igra dosta oslonjena na pay-to-win princip i sama progresija igrača vezana za kupovinu karata i drugih dodataka.

Kakav je vaš stav, da li izdvajate više novca za kupovinu loot kutija ili ih izbegavate?

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...