Jump to content

Šta nas sve stiže u Gears of War 4 u narednim mesecima


SolidChief

Recommended Posts

Sa jesenjim mesecima dolaze i brojne nove igre ali i one postojeće žele da zauzmu svoje mesto pod zubatim suncem sa novim paketima sadržaja. Tako je i studio The Coalition najavio sadržaj za Gears of War 4 koji igrači mogu očekivati tokom narednih meseci.

U oktobru se obeležava prva godišnjica izlaska igre, pa je za tu priliku pripremljeno duplo iskustvo i povratak omiljenog Golden Gun događaja sa drugim pogodnostima. Za ovaj mesec je najavljena i nova mapa, kao i skinovi sa iznenađenjima povodom Noći veštica.

Novembar je mesec u kome se obeležava 11 godina postojanja Gears of War serijala, za šta je razvojni tim pripremio brojne pogodnosti. Ovaj mesec u kome izlazi i Xbox One X konzola a ova igra će od prvog dana biti optimizovana za igranje u 4K rezoluciji sa novim grafičkim mogućnostima. U novembru će biti održan i tematski događaj povodom Dana zahvalnosti.

Tokom poslednjeg meseca u godini će biti održan veliki Božićni specijal nazvan, Gearsmas sa novim sadržajem. Na osnovu zahteva fanova vraća se i grudvanje.

Za 2018. godinu je najavljeno još više događaja, što sezonskih što mesečnih, a najvaljen je i početak druge eSports sezone.

Više o najavljenom sadržaju možete pročitati na ovom linku.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...