Jump to content

Igre koje nas očekuju u oktobru


SolidChief

Recommended Posts

Middle-Earth-Shadow-of-War.jpg?fit=450%2

Septembar već za nama, i pored toga što je prvi jesenji mesec, on je bio i mesec u kojem smo dobili ovogodišnja izdanja sportskih igara i druge igre koje su nas polako uvodile u ono što nas očekuje u oktobru. Pred nama je veoma jak mesec, sa brojnim AAA naslovima velikih kompanija. U susret tome, mi smo za vas pripremili listu najvažnijih igara u oktobru kako bi imali uvid u to šta vas i kad očekuje, kako bi na vreme birali slobodne dane i uzimali opravdanja.

Forza Motorsport 73. oktobar – PC, Xbox One

Najnovija igra čuvene trkačke franšize, Forza Motorsport 7, donosi impresivnu grafiku ali uz to je optimizovana i za one sa slabijim računarima. Studio Turn 10 je u ovu igru doneo preko 700 automobila i 32 staze, a novina su i dinamični vremenski uslovi i kastomizacija vozača. Demo je već dostupan za preuzimanje tako da pre kupovine možete videti šta vas čeka.

A Hat in Time5. oktobar – PC, PS4, Xbox One

A Hat in Time je veoma slatki 3D platformer u kome igrate kao mala devojčica u potrazi za dragocenom materijom kako bi nastavila svoje putovanje. Sa unikatnim  misijama i velikim prostorom za istraživanje A Hat in Time će definitivno osvojiti vaša srca.

Middle-Earth: Shadow of War10. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Jedna od najiščekivaniji i ujedno jedna od igara za koju je vezano najviše kontroverzi u 2017. godini jeste Middle-Earth: Shadow of War, nastavak Shadow of Mordor iz 2014. godine. Monolith je unapredio čuveni Nemesis sistem koji sada donosi jedinstveno iskustvo za svakog igrača, među novinama postoji i mogućnost okupljanja vojske sačinjene orkova i drugih stvorenja i vođenja otvorenog rata protiv Saurona. Nadamo se da nas sada očekuje odlična kampanja sa dosta boljim završetkom od prethodnika.

The Evil Within 2 – 13. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Još jedan nastavak nam dolazi baš na petak 13. i to je remek delo Šinđija Mikamija, majstora horora, u kome već poznati protagonista, Sebastijan, nastavlja potragu za izgubljenom kćerkom u još uvrnutijem STEM svetu, sa još uvrnutijim čudovištima, ali i drugim ljudima, koji mogu pomoći ili pak stati na put Sebastijanu.

ELEX – 17. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Naučno-fantastični RPG od strane izdavača THQ Nordic donosi interesantnu priču sa mešavinom futurizma, ali i srednjevekovnih odličja, gde igrači moraju koristiti i vatreno i hladno oružje kako bi došli do malih količina ELEX-a, resursa koji je na planetu dospeo razornim meteorom.

South Park: The Fractured But Whole17. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Nedavno nas je Ubisoft obavestio da je South Park: The Fractured But Whole ušao u zlatnu fazu produkcije što znači da nema više odlaganja i da je ovaj datum izlaska konačan. Družina iz malenog gradića je na pomolu novog sukoba, ovoga puta kao liga superheroja, a pred igračima su unapređene opcije kastomizacije(odabir pola i boje kože), koje će uticati na samo iskustvo igrača. Za razliku od The Stick of Truth, iza ove igre u potpunosti stoji Ubisoft, a ne i Obsidian Entertainment, majstori RPG naslova.

Destiny 224. oktobar – PC

Drugi nastavak Sudbine konačno stiže na PC. Iako nešto kasnije od konzolnih izdanja, biće jako interesantno iskusiti odličnu igru u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi. Igrači, kao i u prethodnom delu, preuzimaju uloge Čuvara u brojnim pohodima sa drugim igračima ili sami. Destiny 2 je i ujedno i prva igra koja će se preuzimati sa Blizzardovog Battle.net klijenta, iako ne potiče iz ove kompanije.

Super Mario Odyssey27. oktobar – Nintendo Switch

Super Mario se vraća na velika vrata sa istom misijom kao i do sada – spasiti princezu. Naš super junak će tokom svoje odiseje obići brojne svetove, poznate kao Kraljevstva, u društvu magičnog šešira, sposobnog da preuzme kontrolu nad neprijateljima, pa čak i dinosaurusom(!). Nintendo sa Odyssey u potpunosti koristi mogućnosti svoje konzole sa prelepo kreiranim svetom i odličnom pričom.

Assassin’s Creed: Origins27. oktobar za PC, PS4, Xbox One

Nakon kraće pauze, poznati serijal o ubicama iz senke se vraća na velika vrata. Sada pratimo sam nastanak bratstva, smešten u drevnom Egiptu. Glavni protagonista, Bayek, se mora suočiti sa mračnim silama koje prete podvlašćenom stanovništvu. Assassin’s Creed: Origins je znatno bogatiji po sadržaju i mehanikama od svojih prethodnika, a za one željne istorije pripremljen je Discovery mod, koji odlično prikazuje vladare i drevne obrede.

Wolfenstein II: The New Colossus27. oktobar – PC, PS4, Xbox One

Istog dana kao i Assassin’s Creed: Origins Blazkovic se vraća na velika vrata i to na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država sa ciljem da porazi moćne snage nacističke Nemačke. Ali sada nije sam, već mu u pomoć dolaze drugi šašavi karakteri spremni na revoluciju.

Koju igru vi najviše očekujete, da li se nalazi na listi ili smo je možda propustili, recite nam u komentarima.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...