Jump to content

Igra PUBG dobila zasebnu kompaniju – PUBG korporaciju


SolidChief

Recommended Posts

pubg-corporation.jpg?fit=450%2C196

Svima je poznato koliku popularnost ima PlayerUnknown’s Battlegrounds, a to najbolje zna i studio Bluehole, iz čijeg ogranka je ova igra proistekla, koji je sada od dela svog tima načinio punokrvnu kompaniju.

PUBG kompanija će se u potpunosti fokusirati na razvoj i globalni rast popularne igre. Na njenom čelu se nalazi vođa nekadašnjeg tima Čang Han Kim koji je prezadovoljan ovom odlukom i izjavljuje: “Ova nova struktura nam omogućava da budemo što okretniji u širenju strateških poslovnih mogućnosti koje uključuju potencijal igre u esports sektoru i rast PUBG-a kao prave globalne franšize.”

Biće jako interesantno kako će se PUBG snaći u sve većem e-sports biznisu, a ova izjava takođe znači da možemo očekivati još više novina za kraće vreme.

Nedavno je PlayerUnknown’s Battlegrounds postavio novi rekord sa čak 1 i po milion igrača, koji su se u jednom trenutku našli u igri.

Trenutno su kretori ove igre u sukobu sa studiom Epic, zato što su za igru Fortnite kreiran Battle Royale mod, koji nudi veoma slično iskustvo poput onog iz PUBG, i potpuno je besplatan.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...