Jump to content

Skyrim Survival Mode košta sramnih 15$, ali će biti besplatan za preuzimanje prve nedelje


SolidChief

Recommended Posts

skyrim.jpg?fit=450%2C253

Svi znamo koliko je drame i negodovanja donela najava Creation Club sistema u Bethesda igrama, gde će Bethesda u kontrolisanim uslovima kačiti sadržaj koji rade i oni, ali i lincencirani moderi, i to naravno prodavati za pravi novac.

Tako je Bethesda konačno progurala ono čega su se svi plašili, odnosno plaćene modove, nešto što je bilo besplatno od kada je modovanja i video igara. Već na samom lansiranju ove prodavnice modova je došlo do problema jer je Creation Club neovlašćeno skinuo gigabajte podataka na računare korisnika koji imaju instalirane Fallout 4 i Skyrim, odnosno skinuo je čitavu kolekciju Creation Club sadržaja, čak iako niste ništa kupili.

Creation Club je trenutno u centru pažnje zbog sramotno velike cene koja se ispostavila da će biti konačna za Survival Mode u Skyrimu, nešto što su igrači očekivali jako dugo. Ta cena je 800 kredita, što u teoriji znači negde oko 9 dolara, ali je u praksi to čitavih 15 dolara, jer paketi kredita su najmanji od 750 koji košta 8 dolara, a prvi sledeći je tek od 1500, koji košta 15 dolara.

Tako da, čak iako samo želite Survival Mode, vi ćete biti primorani da platite 15 dolara. To u praksi znači da plaćate 15 dolara za nivo težine igre, nešto što je uvek bilo besplatno, a čak i Fallout 4 ima implementiran Survival mod potpuno besplatno.

Nadamo se da Bethesda neće nastaviti sa ovako pohlepnom praksom u budućnosti, ali ako je za utehu, Survival Mode ćete u prvoj nedelji od njegovog izlaska moći da preuzmete potpuno besplatno i da vam ostane zauvek, što vam svakako preporučujemo ukoliko ga želite, jer je potpuno suludo dati 15 dolara za tako nešto.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...