Jump to content

Wolfenstein II: The New Colossus – 23 minuta gejmpleja


SolidChief

Recommended Posts

Wolfenstein-II-The-new-Colossus.jpg?fit=

Nakon nekoliko odličnih trejlera, koji su nas polako upoznavali sa kulturom američkog naroda pod nacističkom vlašću u Wolfenstein II: The New Colossus, na red je došao i duži gejmplej video u kome sami developeri prikazuju kakva nas pucačina očekuje.

Kroz misiju “Nacisti u Nju Orleansu” vidimo da nas očekuje mogućnost tihe eliminacije, ali i haotične i brze akcije sa još većom slobodom u odnosu na prethodne delove. Pored eliminacije raznih neprijatelja, postoje i elementi rešavanja zagonetki, tipa: kako pokrenuti kran iz i preći sa njim u drugu prostoriju. Blacković može nadograđivati oružja po volji za što lakše i kretivnije komadanje.

Negde na 13 minuta videa počinje i međuscena, gde možemo videti deo ljudi sa ogromnom željom da se reše nacističkog šljama, a potom sledi i jahanje vatrenog Panzerhunda, što izgleda stvarno epski.

Ako ste zainteresovani, pogledajte i prethodne tizere, koji su prikazali vojnika – ljubitelja milkšejka od jagode, zašto ne treba verovati rođenom bratu, i kako izgleda kviz German or Else!

Na osnovu prikazanog Wolfenstein II predstoji da postane jedna od najkreativnijih pucačina godine, a izlazi 27. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...