Jump to content

Sea of Thieves – 10 stvari koje morate znati


SolidChief

Recommended Posts

sea-of-thieves.png?fit=450%2C253

Umesto brojnih trejlera i tizera, razvojni studio, Rare, je pripremio top 10 listu sa stvarima koje morate znati o igri Sea of Thieves, bar za sada.

U videu je navedeno kako developeri nastoje da kreiraju igru koji svi ljubitelji piratskih pustolovina željno očekuju, ali i da je najbitnije uživati sa prijateljima, zato što Sea of Thieves pruža unikatno multiplejer iskustvo. Svakako interesantan podatak je to što u ovoj igri svi igrači dele i istražuju isti bogati svet, i nikada se ne zna kada će naleteti na drugi neprijateljski ili prijateljski nastrojeni brod.

Ovaj video nas podseća da Sea of Thieves pruža punu cross-play podršku između Xbox One konzola i Windows 10 računara, a nedavno je ovaj veteranski studio objavio da će verzija za PC imati mod za 540p rezoluciju, kao i mogućnost zaključavanja frejmrejta na samo 15 sličica u sekundi.

Dolazak ove piratske akcione avanture na police se očekuje negde početkom 2018. godine, ali se svako sa Xbox Live nalogom(koji je besplatan) može prijaviti za Insajder program, i uživati u Sea of Thieves pre većine.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...