jasamnepismen Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Ćaoćao. Koristim na poslu laptop sa dva monitora i Win 10 koji ima odličan feature gde se show desktop pravougaonik, desno od sata, prikazuje samo na prvom monitoru (uključena mi je opcija Show taskbar on all displays). Znam da mogu da koristim Win + D za ovo ali desi mi se ponekad da češkam jajca levom rukom i jako je nepraktično nanišaniti show desktop na levom monitoru. Jedino rešenje mi je da stavim desni monitor kao primarni ali su mi sve taskbar ikonice prikazane ne desnom monitoru dok na levom stoje samo one čiji su programi aktivni. Google mi nije pomogao, našao sam jedan reddit topic gde je "rešenje" bilo Win + D. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Malo je šta na svetu bolje od Win+D prečice. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Realno ti treba Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 14, 2017 Author Report Share Posted September 14, 2017 Sviđa mi se kako razmišljaš. Ovo ću za gajbu da nabavim. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts