Jump to content

Procureli detalji za Star Wars Battlefront 2 betu


SolidChief

Recommended Posts

star-wars-battlefront-2.jpg?fit=450%2C25

Beta testiranje za Star Wars Battlefront 2 je zakazano za sam početak oktobra, i u susret tome dobijamo nove detalje, ali ne od kompanije Electronic Arts, već u vidu procurelih informacija, koje je podelio korisnik reddita, Some_Info, koji je, prema portalu VG24/7, već poznat i pouzdan po deljenju sličnih informacija.

Već znamo da će nam beta pružiti klasične borbe za do 40 igrača na Assault on Theed mapi i borbe svemirskih letelica za 24 igrača. Novina za betu je Skirmish mod, koji pruža solo i kooperativno igranje, sa sve split screen podrškom za dva igrača. Biće dostupni isti heroji viđeni na E3 sajmu.

Tokom testiranja igrači će imati prilike da zarađuju novac i sakupljaju karte za trupere, ali će, nažalost, ostati bez svega toga sa završetkom bete.

Fajlovi za beta testiranje će zauzimati između 14 i 16GB prostora na hard disku i, kako Some_Info navodi, Battlefront 2 će doneti nešto bolju grafiku od one prikazane na E3 sajmu.

Beta za PC, Xbox One i Playstation 4 počinje istovremeno, od 6. oktobra, dok će oni koji su prednaručili dobijaju pristup dva dana ranije, i trajaće sve do 9. oktobra.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...