Jump to content

Destiny 2 već dostigao cifru od 1.2 miliona aktivnih igrača u jednom trenutku


SolidChief

Recommended Posts

destiny_2.jpg?fit=450%2C253

Iako je od zvaničnog izlaska drugog dela “Sudbine” prošlo samo 4 dana, razvojni studio, Bungie, se na Twitteru pohvalio zavidnom cifrom od 1.2 miliona igrača, koji su u jednom trenutku igrali ovu igru. Ono što ovaj podatak čini još zanimljivijim jeste to da se Destiny 2 trenutno prodaje samo za Playstation 4 i Xbox One konzole, dok će verzija za računare doći za nešto više od mesec dana.

Thank you all so much for playing, Guardians! Right now Destiny 2 has over 1.2 Million concurrent players online. We'll see you in the wild.

— Bungie (@Bungie) September 9, 2017

Kada smo već kod rekorda vezanih broj igrača u jednom trenutku, pored ovog, nedavno je i planetarni fenomen poznat kao PlayerUnknown’s Battlegrounds, u jednom trenutku dostigao preko milion aktivnih igrača na Steamu. Tako se ova pucačina, koja se još uvek nalazi u early access fazi, opasno približila tronu Dote 2, na kome ona stoji sa 1.3 miliona igrača na istoj platformi.

Destiny 2 za PC izlazi 24. oktobra i biće to prva igra u serijalu koja će izaći za tržište računara, i donosi punu 4K podršku i preko 60 fps-a. Isto tako, ova igra je prva u istoriji koja će se naći na Battle.net platformi a da nije napravljena od strane kompanije Blizzard. Iako je kraj oktobra još uvek daleko, i verovatno će broj igrača opasti, postoje velike šanse da nam se Bandži novim rekordom pohvali na društvenim mrežama.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...