Jump to content

Ancestors Legacy i Sloveni u real-time strategiji


SolidChief

Recommended Posts

ANC_02.jpg?fit=450%2C253

Strategija u realnom vremenu, nekada jedan od najcenjenijih žanrova, u moderno doba uglavnom je ustupila mesto savremenim akciono-taktičkim derivatima kao što je MOBA. Ipak, još uvek postoje razvojni timovi koji veruju da RTS ima publiku željnu svežeg materijala, a među njima se našla i grupa Poljaka okupljenih pod imenom Destructive Creation.

Za svoje poslednje delo, Ancestors Legacy, tvrde da je utemeljeno u realnosti i precizno prati istorijske događaje, čemu svakako doprinosi spisak dostupnih plemena: Vikinzi, Anglosasi, Germani i, što će posebno biti zanimljivo igračima sa ovih prostora, Sloveni. Svaka od pomenutih zaraćenih strana ima sebi svojstvenu taktiku i jedinice koje će eksploatisati na bojnom polju kroz niz bitaka manjeg ili većeg obima. Prikazani gameplay za sada pruža samo ograničen uvid u ono što Ancestors Legacy nudi, ali se može reći da viđeno i te kako obećava.

Ancestors Legacy za sada nema fiksan datum izlaska (kako sam developer kaže, “uskoro”) i jedino se zna da su u izradi verzije za PC i Xbox One.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...