Jump to content

Magic: The Gathering Arena – Free 2 Play okršaji Planeswalkera


SolidChief

Recommended Posts

MTG_Arena_01-720x405.jpg?fit=450%2C253

Sveže oformljeni tim Digital Games Studio koji posluje pod okriljem svima dobro poznate kompanije Wizards of the Coast predstavio je poslednju u nepreglednom nizu digitalnih iteracija Magic: The Gathering pod nazivom Arena, s napomenom da se u ovom slučaju radi o free2play naslovu za veći broj igrača.

Razvojni tim ne krije da cilja na eSports deo tržišta, te obećava pokrivanje kompletnog seta pravila koja krase stonu verziju, kao i trajnu podršku u vidu novih setova kartica (pominje se cifra od 1000 novih kartica na godišnjem nivou), a već sada je najavljena implementacija svežeg Ixalan seta čiji se izlazak u izvornom, “papirnom” obliku očekuje krajem septembra.

Iako je izrađena u Unity engineu Arena je za sada najavljena samo u PC formatu, datum izlaska finalne verzije još uvek nije obznanjen, a ukoliko ste zainteresovani za učešće u closed beta testiranju, prijave možete da pošaljete ovde. Uprkos neospornom pedigreu, ostaje da se vidi da li će M:TG Arena uspeti da preotme deo kolača od ostalih F2P CCG giganata kao što je Blizzardov Hearthstone.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...