Jump to content

Sutra u Rainbow Six Siege stiže operacija Blood Orchid


SolidChief

Recommended Posts

rainbow-six-siege-blood-orchid.jpg?fit=4

Kompanija Ubisoft je nedavno proslavila cifru od 20 miliona registrovanih igrača, kada je i najavljena treća sezona, i operacija Blood Orchid(Krvava Orhideja), koja nam sutra(5. septembar) donosi Theme Park mapu i tri nova operatora.

Igrači u operaciji Blood Orchid imaju zadatak da izvrše napad na kriminalnu organizaciju smeštenu u tematskom parku, na raznovrsnoj mapi sa veoma brzim i dinamičnim sukobima.

U trejleru su prikazani i novi operatori, par iz specijalnih jedinica Hong Konga: Jing, specijalistu za sukobe u gusto naseljenim oblastima, i Lesion, eksperta za uklanjanje mina. A tu je i poljski GROM operator, Ela Bosak, poznata po svom junaštvu i sposobnošću da aktivira minu čak i kada je oborena.

Pored uvođenja novina, developeri su se potrudili da što bolje prilagode i unaprede već postojeći sadržaj, stoga su uveli razne promene kod starih operatora i mapa, kao i tehničke promene u vidu smanjenja vremena učitavanja, a tu su i novi serveri koji će poboljšati celokupno gejming iskustvo. Kompletnu listu novina možete pročitati ovde.

Mapa ovog do sada najvećeg apdejta za Rainbow Six Siege je potpuno besplatna za sve, dok će igrači koji nisu vlasnici sezonskih propusnica moći da otključavaju novi sadržaj od 12. septembra.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...