Jump to content

Multiplejer mod za Star Wars: Empire at War vraćen u život iznenadnim apdejtom


SolidChief

Recommended Posts

ss_73f5df52840def6e2cfc4491fbd618e8158dc

Strategija u realnom vremenu, Star Wars: Empire at War je podršku za multiplejer komponentu izgubio 2014. godine kada je došlo do gašenja servisa GameSpy Technology, koji je pružao onlajn funkciju brojnim igrama. I tokom duge tri godine nije postojalo nikakve naznake da će se multiplejer igranje vratiti u ovaj vremešni naslov iz 2006. godine.

Međutim, vredni ljudi iz studija Petroglyph, zaduženog za Empire at War, su pomno slušali igrače, i nakon mnogo zahteva su odlučili da se multiplejer mod ponovo vrati u život. “Pomno smo pratili  Empire at War zajednicu tokom poslednjih godina i cenimo svu pruženu podršku. Hvala vam na odličnim povratnim informacijama, fantastičnim modovima i na brojnim pozitivnim ocenama“, naveli su iz studija na Steam forumu.

Pored multiplejera, apdejt donosi i punu podršku za modove, preko Steamworksa, razne ispravke stabilnosti grafike, omogućeno je igranje u windowed modu, i još dosta toga.

U znak proslave, Star Wars: Empire at War možete uzeti sa 10€, do nedelje u 19 časova. Takođe, u trenutku pisanja ovog članka u igri nalazi preko 2500 igrača, tako da nećete imati problema sa modom za onlajn igranje.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...