Jump to content

Assassin’s Creed: Origins i Monster Energy igračima donose brojne dodatke i nagrade


SolidChief

Recommended Posts

ME_AssassinsCreed_Final.jpg?fit=450%2C25

Pored nedavno najavljene kolaboracije između Assassin’s Creed: Origins i Final Fantasy XV igara, koja u FF XV donosi brojne dodatke, kompanija UbiSoft je danas najavila partnerstvo sa popularnim brendom energetskih pića, Monster Energy.

Ovo partnerstvo na snagu stupa od 1. oktobra, kada će se u prodaji naći preko 500 miliona konzervi, ukrašenih ključnim karakterima iz igre Assassin’s Creed: Origins, uključujući glavnog protagonistu – Bayeka. Takođe, svaka konzerva donosi in-gejm sadržaj, poput resursa(Gvožđe, Drvo) i pakovanja sa novcem, dok će limenke u pakovanjima od po četiri otključavati jedinstvena oružja, kao što su Tatijev skiptar, Dust-Biter mač i Rain luk i strela.

Ali to nije sve, pored brojnih dodataka za samu igru, pred kupcima su i znatno veće nagrade: kopije Assassin’s Creed: Origins igara, gejming konzole, Monster Energy frižideri, kao i eksluzivni komadi odeće.

Ponuda svakako izgleda fantastično, i iskreno se nadamo da će određeni broj limenki doći i na tržište naše zemlje. Stranica za aktivaciju sadržaja počinje sa radom od 1. oktobra, dok Assassin’s Creed: Origins izlazi 27. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...