Jump to content

Sea of Thieves će podržavati 540p rezoluciju i mogućnost zaključavanja frejmrejta na 15 fps


SolidChief

Recommended Posts

Sea-of-Thieves.jpg?fit=450%2C253

Rare, razvojni studio akcione multiplejer avanture u kojoj će igrači imati prilike da preuzmu uloge pirata, Sea of Thieves, će igračima omogućiti igranje u 540p rezoluciji, kao i mogućnost zaključavanja frejmrejta na čak 15 sličica u sekundi.

Ova najava dolazi od strane izvršnog producenta, Džoa Nita, koji kaže da razvojni studio želi da Sea of Thieves približi što široj gejming populaciji, pa i onoj sa znatno slabijim hardverom. Najavio je i da će igra izgledati grafički impresivno, bez obzira na kakvom se hardveru pokreće, bilo da je u 4K 60fps, ili sa minimalnim podešavanjima.

Glavni dizajner igre za računare je govorio o tome kako su došli na ideju da implementiraju 560p rezoluciju i 15fps: “Dodali smo 540p mod, kako bi mogli da igrate u rezoluciji nižoj od HD. Takođe smo dodali zaključavanje na 15 fps zato što smo u razgovoru sa zajednicom dobili odgovore poput: Odgovara mi da igram na 15 frejma u sekundi. A mi smo rekli: To je kul, podržaćemo to. I mi smo dodali taj mod, koji je ispod minimalnih sistemskih zahteva, ali ako uživate u igri, zašto da vam to ne omogućimo omogućimo.

Izdavač Majkrosoft je omogućio cross-play igranje za Sea of Thieves, što znači da će se PC i Xbox One igrači sukobljavati bez ikakvih ograničenja.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...