Jump to content

Najavljena kolaboracija između Assassin’s Creed i Final Fantasy XV igara


SolidChief

Recommended Posts

ac_ff_artwork.jpg?fit=450%2C324

Kompanije Ubisoft i Square Enix su na Gamescom sajmu najavile interesantnu kolaboraciju, koja će elemente iz Assassin’s Creed igre preneti u grad iz Final Fantasy XV igre, Lestalum, kroz specijalni i vremenski ograničeni događaj.

Događaj će početi 31. avgusta i trajaće do 31. januara 2018. godine, i tokom tog perioda svi korisnici igre Final Fantasy XV mogu besplatno preuzeti DLC, nazvan Assassin’s Festival, koji će Lestalum ukrasiti brojnim ukrasima i detaljima iz franšize o ubicama iz senke, a tu će biti i veliki broj novih aktivnosti. Noctis će, uz pomoć asasin odela, dobiti dobro poznate sposobnosti istraživanja i borbe.

Obe kompanije su nam kolaboraciju najavljivali dosta ranije, što su oni sa oštrim okom za detalje verovatno uočili, u Gamescom sinematiku za AC: Origins, prošlogodišnjem trejleru za FF XV, i prvom zvaničnom trejleru za AC: Origins.

Ašraf Ismail, producent igre u Ubisoft Montrealu, je objasnio kako se došlo na ovakvu ideju: “Ova kolaboracija je nastala zato što smo veliki obožavatelji. Postoji dosta međusobnog poštovanja između dva tima i jako smo uzbuđeni zbog šanse da odamo počast našim kreacijama“.

Assassin’s Creed izlazi 27. oktobra za PC, Xbox One i Playstation 4, dok će verzija za Xbox One X konzolu postati dostupna 7. novembra.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...