Jump to content

Battlefield 1 dobija Revolution ediciju i Incursion – 5 na 5 kompetitivne bitke


SolidChief

Recommended Posts

rendition1.img-1.jpg?fit=450%2C253

Kompanija Electronic Arts nam na Gamescom sajmu nije predstavila novu igru u Battlefield serijalu, već je najavila gomilu sadržaja za uspešni šuter Battlefield 1.

Battlefield 1 Revolution je najnovija edicija u nizu, koja pored same igre, donosi i Premijum propusnicu, sa svim postojećim i novim ekspanzijama(They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides, Apocalypse), i novim modovima, mapama, armijama, oružjem, vozilima, i još puno dodataka, koji će dati prioritet nad ostalim igračima. Revolution edicija će se prodavati po ceni od 60$, i već je dostupna za kupovinu.

U Battlefield 1 ove jeseni stiže i dugo najavljivani kompetitivni mod, nazvan Incursions, koji donosi bitke u formatu 5 na 5. DICE je od početka želeo da u kompetitivnim bitkama učestvuje što manje igrača, kako bi gejmplej bio brži i napetiji, a isto tako i zanimljiviji za gledanje. Jedan od bitnijih elemenata biće i vozila, koja mogu lako preokrenuti ishod bitke. Igrači će pre početka meča birati klasu, kao i pakete sa oružjem. Alfa testiranje je najavljeno za septembar, prijave su već otvorene.

Od danas je premijum korisnicima dostupna i prva od pet najavljenih mapa iz ekspanzije In the Name of the Tsar, koja izlazi sledećeg meseca. Reč je o Lupkow Pass mapi, koja u Battlefield 1 po prvi put donosi vojsku Rusije, i prikazuje njen sukob sa austrijskom armijom. Tu je i 11 novih oružja, kao i prvi igrivi ženski vojnik, u novoj klasi – Russian Scout.

rendition1.img_.jpg?resize=698%2C393

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...