Jump to content

Dragon Ball FighterZ izlazi u februaru 2018. godine, tu je i novi trejler


SolidChief

Recommended Posts

maxresdefault.jpg?fit=450%2C253

Bandai Namco je na Gamescomu došao sa novim trejlerom za tabačinu Dragon Ball Fighter Z, koji nam prikazuje mnoštvo novih detalja, kao i konkretniji datum izlaska igre, a to je februar iduće godine.

Trejler nam pokazuje da igra izgleda skoro isto kao izvorni anime materijal sa odličnim 2D animacijama(za šta je zadužen Unreal 4 endžin), što u prethodnim naslovima nije bio slučaj. Tu je i gejmplej, koji nam pored već poznatih, otkriva i nova lica u rosteru boraca: Krilin, Picolo, a tu su Androidi 16, 17 i 18.

Jedina mana u trejleru je izotanak borbi Gokua i Vegete, ali ih možemo videti kao bonus za prednaručivanje, koji pored njih donosi i dva ekskluzivna lobby avatara i raniji pristup otvorenom beta testiranju. Bandai je najavio i CollectorZ izdanje ove tabačine, koja pored fizičke kopije igre i kutije za kolekcionare, donosi i knjigu sa tvrdim omotom, par slika, i Goku statuu, koja izgleda fantastično.

dh0ruotuwaa553n.jpg?resize=586%2C330

Priča govori o povratku zlih Androida predvođenim Androidom 16, željnih borbe sa glavnim karakterima. Multiplejer pored klasičnog moda, pruža i borbe 3 na 3.

Dragon Ball Fighter Z će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One, a otvorena beta nas očekuje u januaru 2018. godine, odnosno mesec dana pre izlaska igre.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...