Jump to content

Raiders of the Broken Planet izlazi 22. septembra, uvodna misija besplatna


SolidChief

Recommended Posts

Raiders-of-the-Broken-Planet.jpg?fit=450

MercurySteam, studio koji nam je doneo Castlevania: Lords of the Shadow trilogiju, sa ponosom najavljuje novu nezavisnu igru, na kojoj radi već duže vreme, Raiders of the Broken Planet.

Raidersi izlaze 22. septembra za PC, Playstation 4 i Xbox One platforme u vidu prologa, koji će biti potpuno besplatan za preuzimanje. Svrha prologa je, kako studio navodi u najavi, da pripremi teren za nove avanture, i on će igračima pružiti dva nivoa kroz četiri etape, koje je moguće preći sa više karaktera, a omogućen je i nesmetani pristup svim multiplejer modovima.

Sa dolaskom prologa, izlazi i prva “prava” kampanja, nazvana Alien Myths, koja donosi dodatni sadržaj u vidu misija, karaktera, ali i priče uz koju će igrači otkriti više detalja o Slomljenoj Planeti. Ona će se naplaćivati po ceni od 10€.

Radnja ove pucačine, sa elementima borbe prsa-u-prsa, se odvija u dalekom svemiru, gde se dobro i zlo nadmeće kako bi stiglo do ultimativnog izvora moći. Karakteri su podeljeni u 4 klase, i svaka od njih ima veoma impresivnu priču nastanka, trenutno postoje detalji za samo tri karaktera, sa sve stripovima.

U trejleru, praćenom kantri vajbom, možete pogledati šta vas sve očekuje. A razvojni studio je najavio prisustvo Raiders of the Broken Planet na Gamescom sajmu, sa prikazom gejmpleja na Xbox One X konzoli.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...