Jump to content

Yakuza 6: The Song of Life izlazi u martu sledeće godine, otkrivene standardna i premijum edicija


SolidChief

Recommended Posts

Yakuza 6: The Song of Life se još prošle godine u Japanu pojavio kao Playstation 4 ekskluziva. Sada je SEGA, vlasnik franšize, najavila izlazak igre za tržište Evrope i Severne Amerike.

Sedmi deo u serijalu o jakuzama će se na policama gore navedenih regija naći 20. marta 2018. godine, i prodavaće se kao standardna i premijum edicija, nazvana After Hours.

Standardno izdanje će biti dostupno za kupovinu digitalno ili u “čvrstom” formatu, sa bonus knjigom, koja služi kao dodatni omotač diska.

Premijum edicija pored same igre donosi i predmete koji su savšeni za kolekcionare: knjigu sa tvrdim povezom u kojoj se nalaze razni crteži i ilustracije, ali SEGA nije otkrila precizne detalje; 2 čaše sa izrezanom tetovažom glavnog protagoniste; 2 kockice koje služe za hlađenje pića, sa urezanim plamenom i “kiwami” ikonicom; dva podmetača sa oznakom Tojo klana; i prelepo dizajnirana crna kutija u kojoj dolaze sve stvarčice.

Yakuza 6: The Song of Life

Standarnda edicija košta očekivanih 60€, dok će Aftet Hours koštati 90€

Najnoviji nastavak Yakuza je prvi next-gen naslov u serijalu, izrađen isključivo za PS4, tako da pruža bolje animacije sa više detalja i unapređenu fiziku. Igrači će pored tabanja po ulicama Japana moći da uživaju u mini igrama, poput, karaoki, strelica, i drugih, to sve sa dijalogom u celosti na japanskom jeziku.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...