Jump to content

Iron Harvest – strategija u realnom vremenu smeštena u periodu nakon Prvog svetskog rata


SolidChief

Recommended Posts

Iron-Harvest.jpg?fit=450%2C243

Nakon što je Studio King Art Games prošle godine najavio Iron Harvest za PC, PS4 i Xbox One, nismo dobijali nikakve nove informacije o napretku u razvoju ili neki video koji bi nam prikazao igru na delu.

Sada kada je Gamescom sajam pred vratima, dobili smo novi tizer trejler, koji nam prikazuje i par sekundi gejmpleja.

Iron Harvest predstavlja strategiju u realnom vremenu (RTS) sa događanjima u alternativnom periodu nakon 1920. godine, gde igrači preuzimaju komandu nad herojima, mašinama i vojnicima u borbi protiv zlih mašina koje su konstruisane tokom Prvog svetskog rata.

iron_harvest_gameplay_reveal_screen_1.jpg?w=700&ssl=1

Sam gejmplej pruža otvoreno sandbox iskustvo sa dinamičnim tokom priče, tako da igrače samo mašta ograničava u načinu prelaženja igre. Džinovske mašine nisu nespretni roboti sa prostom mehanikom kretanja, već imaju sposobnost preskakanja zidova i objekata u sukobu sa drugim jedinicama, takođe se razlikuju i po vrsti oružja koje poseduju.

Ovaj alternativni svet sa snažnim steampunk elementima je proistekao iz uma Jakuba Rozalinskog, slikara koji u starom stilu sumornih i ispranih boja prikazuje kako izgleda život običnih ljudi sa džinovskim mašinama u pozadini. Konceptna umetnost, kao i same animacije iz Gvozdene Žetve izgledaju veoma fascinantno, i te Jakubove radove možete pogledati ovde.

Jan Tejzen, vođa projekta u studiju King Art, nije krio odakle je crpeo inspiraciju za kreiranje ove strategije: “Mi obožavamo igre poput Company of Heroes i Men at War i želimo da pružimo slično gejmplej iskustvo u svetu kojeg je Jakub kreirao“.

Jedina loša stvar je da moramo još da čekamo do trenutka kada ćemo moći da uskočimo u ovaj svet, zato što je studio najavio izlazak igre tek za 2019. godinu

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...