Jump to content

Uživajte u ribolovu iz fotelje uz Fishing Planet za Playstation 4


SolidChief

Recommended Posts

Fishing-Planet.jpg?fit=450%2C287

Najnovija igra za Playstation 4 nas ne vodi u daleke svetove ili priča neverovatne priče, već predstavlja simulator ribolova sa grafikom koja je na veoma zavidnom nivou.

Fishing Planet pruža iskustvo pecanja koje je veoma slično onom u stvarnom životu. Igra ima sve moguće faktore, poput, aerodinamike, hidrodinamike, realističnih oštećenja, mehanizma za sakupljanje strune, kao i kompleksnu veštačku inteligenciju riba, koja im daruje gotovo isto ponašanje kao u stvarnom životu, kako bi igrači imali pravi izazov pred sobom. Događanja u okolini nisu statična već dolazi do promene vremenskih prilika kao i smene dana i noći.

Ovaj naslov nije ekskluziva za Sonijevu konzolu, zato što se već dve godine nalazi u Early Access fazi na Steamu i to kao free-to-play igra, sa velikim brojem pozitivnih ocena.

Igračima je na raspolaganju 12 jezera u kojima mogu uloviti preko 70 vrsta riba, uz pomoć velikog broja mamaca. A tu su i različiti i kreativni načini precanja ribe, bilo da se igra singlplejer ili partija sa prijateljima.

Planeta Pecanja izlazi 29. avgusta za PS 4 i Pro izdanje ove konzole i takođe će biti besplatna, a isto tako su najavljene novine i za verziju igre na računarima. Ispod imate priliku da pogledate trejler sa najavom.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...