Jump to content

Pro Witcher 3 mod Geralta pretvara u sportistu


SolidChief

Recommended Posts

Pro-Witcher-3.png?fit=450%2C270

The Witcher 3 je igra sa velikim otvorenim svetom, gde je za normalno putovanje od tačke A do tačke B potrebno dosta vremena. Putovanje su ubrzali znakovi za brzo putovanje, ali su se igrači suočavali sa ekranom učitavanja.

Najnovija kolekcija modova, kreatora eutiriona, vam pruža brže putovanje i uživanje u lepoti igre, tako što Geralta pretvara u profesionalnog skejtera i snažnog plivača.

Slide Everywhere mod, Geraltu pruža mogućnost, kako mu i ime kaže, klizanja na bilo kojoj površini, tako da izgleda kao da vozi skejtbord. Za aktiviranje ovog dodatka potrebno je držati space taster pri doskoku. Tokom klizanja moguće je i preskakanje prepreka, ali se i dalje primenjuje šteta koja se nanosi pri padu, kao i u vanila verziji igre.

Mod koji pruža brže plivanje predstavlja promenu u animaciji, a tu je i Killer Whale napitak koji daje veliku brzinu. Direktno kretanje prevladava animacije translacije i rotacije karaktera.

Kao dodatak tu je i mod koji pruža predviđanje Geraltovih napada, koji daje sasvim novi element borbi, u kojoj se sada koristi normalno kretanje umesto onog predviđenog za borbu, a u zavisnosti od akcije(izbegavanja napada, garda) možete izabrati prigodan i efektivan napad.

Pro Witcher 3 možete preuzeti sa sajta nexus mods.

 

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...