Jump to content

Humble Bundle nudi besplatne kopije Pony Island i prve epizode Space Pilgrim igre


SolidChief

Recommended Posts

Pony-Island.jpg?fit=450%2C253

Humble Bundle je pripremio novu kolekciju igara za čiju kupovinu vi određujete iznos, ali takođe nudi i dve igre potpuno besplatno – Pony Island i Space Pilgrim Episode I: Alfa Centauri.

Pony Island je igra sa brojnim pozitivnim ocenama, i ona pruža iskustvo rešavanja zagonetki, dok ste zarobljeni u pokvarenoj arkadnoj mašini koju je kreirao sam Đavo. Kreator igre je nezavisni programer Danijel Mulins.

Space Pilgrim Episode I: Alfa Centauri je point-and-click avantura u kojoj igrači prate avanture Gejl, u istraživanju univerzuma, sve ovo je praćeno odličnim narativom i humorom. Pilgrim takođe ima veliki broj pozitivnih ocena, i deo je sage od 4 epizode.

ss_19c8794d2da493c8d3fe184650cf39913cc61b0c.600x338.jpg?w=700

Preuzimanje igara je jednostavno, potrebno je posetiti ovu stranicu potom skrolujte naniže dok ne naiđete na polje za unos vaše mejl adrese, i ubrzo nakon toga će vam na mejl stići poruka sa linkom koji će vam pružiti opcije za direktno preuzimanje ili preko torent aplikacije.

Tu su naravno i dva paketa igara, za prvi možete minimalno izdvojiti jedan dolar i dobijate Geometry Dash, Pony Island, Oh…Sir!! The Insult Simulator, i sve četiri epizode Space Pilgrima. Drugi paket za samo 3 dolara, pruža Town of Salem, Who’s Your Daddy, hack_me 1 i 2, Devil Daggers i Oh…Sir! The Hollywood Roast.

Igre koje možete besplatno preuzeti su dosta interesantne i pružiće vam dobrih nekoliko sati zabave, a akcija traje još 13 dana.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...