Jump to content

The Witcher 3 – zavirite u Đavolju jamu


SolidChief

Recommended Posts

The-Witcher-3.jpg?fit=450%2C253

Da je moderska zajednica jaka i ne pokazuje znake slabljenja najbolje dokazuje mod korisnika SkacikPL koji u The Witcher 3 donosi sasvim novo područje za istraživanje, nove predmete i nove karaktere.

To područje predstavljaju velike pećine nazvane Devil’s Pit(Đavolja jama), koje do sada nisu bile dostupne igračima za bilo kakvo istraživanje ili interakciju. Ovde možete pronaći i nova oružja, kao što je mač koji ima sposobnost da neprijatelje pretvori u sluge vlasnika mača, noževi za bacanje, zamke, bombe i raznovrsni napici i ulja. Od kozmetike Geralt sada poseduje kapuljaču i alat za brijanje.

Tumaranjem kroz pećine možete naići na razne karaktere (NPC), kao što su Iorveth i Saskia, koji su se prvi put pojavili u drugom delu Witchera, Thaddeus alhemičar, i Viktoria, plaćenik koji se može unajmiti kao pratilac, i saborac sa kojim možete odigrati i koju partiju gwenta.

Devil’s Pit je potpuno besplatan za preuzimanje sa sajta nexus mods, a kako bi vam mod savršeno funkcionisao potrebo je da posedujete 1.31 verziju igre. SkacikPL stoji iza još jedne interesantne kreacije – moda za igranje u prvom licu, a ako želite da grafiku pogurate do maksimuma tu je i HD reworked mod.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...