Jump to content

The Sims 4 dolazi na Xbox One konzolu


SolidChief

Recommended Posts

The-Sims-4.jpg?fit=450%2C253

Četvrto izdanje Sims igara će ugledati svetlost dana na Xbox One konzoli. Iako nema zvanične objave, Sims 4 se nalazi na Majkrosoftovoj prodavnici zajedno sa datumom izlaska: 17. novembar.

The Sims 4 je izašao u septembru 2014. godine ekskluzivno za PC, i do sada se prodao u preko 5 miliona primeraka. U ovoj igri simulacije, korisnici kontrolišu karaktere u raznim aktivnostima, a ovi likovi takođe poseduju i emocionalni aspekt. U odnosu na prethodne delove, u četvorci je poboljšana i olakšana kreacija Simova, a mod za kupovinu i gradnju je sjedinjen i pruža prostiju navigaciju. Iza igre stoji izdavač Electronic Arts, a razvijena je od strane Maxis i The Sims studija.

Cena igre za konzolu još uvek nije poznata, ali je poznato da pored standardne verzije postoji i Deluxe Party edicija, koja kupcima pruža mogućnost da naslov zaigraju tri dana ranije, 14. novembra, umesto 17.

Videćemo kako će Sims proći kao konzolno izdanje, a nadamo se da ćemo ovu simulaciju zaigrati i na Sonijevoj konzoli, a možda čak i na Switchu.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...