Jump to content

Doom 6.66: Vikend besplatnog igranja, svi DLC-ovi besplatni i cena od samo 15$!


SolidChief

Recommended Posts

Doom-6.66.jpg?fit=450%2C218

Doom, prošlogodišnja hit pucačina, je dobila simbolični 6.66 apdejt pod imenom “Ultimate DOOM” i koji donosi veliki broj ispravki, poboljšanja u multiplejeru i besplatni vikend.

Od sada su svi multiplejer DLC dodaci besplatni za sve, a tu spada: devet mapa, tri igriva demona, tri nova oružja, nova oprema i još puno toga.

Promenjena je progresija igrača u multiplejeru, u kome sada igrači za željeni predmet moraju da ispune određeni izazov, dok je u prethodnom sistemu dobijanje novih predmeta bilo potpuno nasumično i neizvesno. Svim veteranima će se nivo progresije resetovati na nulu, ali će zadržati sve prethodno otključane predmete, a tu je i opcija da uklone sve predmete i započnu sve ispočetka. Svi oni koji su u igri od njenog izlaska dobiće specijalni bedž, koji prikazuje status veterana.

Umesto Hack Module sada postoji Runes sistem, i sada veštine igraju mnogo veću ulogu u iskustvu igrača. Tu su i promene HUD-a, poboljšanja korisničkog interfejsa, bolji prikaz statusa igrača i mnoge druge stvari, koje možete pročitati ovde.

Za kraj, Bethesda nas časti i besplatnim vikendom, koji ima različita vremena početka za sve platforme. Za PC korisnike počinje 20. jula u 18 časova, a završava se 24. jula u 6 ujutru. Za Xbox One kreće 20. jula od 19 časova i završava se 23. u 22h. Besplatni vikend za Playstation 4 počinje nedelju dana kasnije, 27. jula u 18h i trajaće do 31. u 6 sati izjutra. Tokom ovog vikenda igra je na popustu i košta samo 15$.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...