Jump to content

Norscani stižu u Total War: Warhammer


SolidChief

Recommended Posts

Total-War-WARHAMMER-Norsca.jpg?fit=450%2

U najnovijem sinematiku za za Total War: Warhammer predstavljena nam je nova frakcija koja će stiću u ovu strategiju – Norsca.

Norscani su plemena ljudi koja naseljavaju istimeni region, Norsca, hladnu pustoš Starog Sveta. Predstavljaju poprilično brutalne i nemilosrdne osvajače koji se klanjaju mračnim bogovima i omiljena zanimacija im je da poharaju i pljačakju sve što se može.

Kako su i opisali sebe u trejleru, boreći se sa monstrumima i zverima, i sami su postali monstrumi, a teški uslovi večite zime i stalnih mećava načinili su od njih ratnike otporne praktično na sve.

Ovaj DLC donosi i dva nova Lorda, Wulfrik the Wanderer i Throgg kao i novu “post-battle” opciju, da sravnite osvojeno naselje i podignete monolit u čast bogova. Takođe nam posebno zanimljivo deluje “Monster hunting”, gde lovite legendarna čudovišta koja vam zatim ili daju specijalne predmete ili se čak i sama pridružuju vašoj armiji.

Celu listu novih detalja ovog DLC paketa možete pogledati na zvaničnoj Steam stranici, a ispod možete videti i sjajni sinematik.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...