Jump to content

Stigao co-op u Titanfall 2


SolidChief

Recommended Posts

Titanfall-2-FRONTIER-DEFENSE.jpg?fit=450

Developeri sjajnog multiplejer šutera Titanfall 2 nastavljaju da nas obasipaju novim besplatnim sadržajem, baš kao što su i obećali pre izlaska igre.

Studio Respawn Entertainment nam ovoga puta donosi co-op mod pod imenom Frontier Defense. Ovo je ukupno 7 DLC dodatak za igru, zove se Operation Frontier Shield i naravno besplatan je za sve vlasnike igre.

U Frontier Defense modu do 4 igrača igraju zajedno u nekoj vrsti  “drži poziciju” moda, gde brane Harvestera protiv 5 talasa neprijatelja koji sa svakim talasom postaju sve jači. U zavisnosti od vašeg nivoa veštine, možete igrati na easy, normal i hard nivou, a postojaće naravno i Insane težina, za one koji masteruju co-op.

Apdejt donosi i Aegis Ranks sistem, koji je vezan za co-op. Napredovanjem u co-op modu otključavate nove dodatke i poboljšanja za vaše Titane i opremu, koji će vam pomoći da lakše prođete na težim nivoima co-opa. Ovo nas sve pomalo podseća na izuzetno uspešni co-op sistem u StarCraft 2.

Trenutno će pet mapa podržavati co-op, to su Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise i Blackwater Canal, ali iz studija kažu da već uveliko testiraju i prilagođavaju i nove mape za ovaj mod.

U zvaničnoj objavi ovog apdejta istovremeno su objavili sjajnu informaciju da je u julu broj aktivnih igrača prešao cifru od milion ljudi, što je lepa naznaka za sve koji se nećkaju da li da kupe igru – Titanfall 2 ima veliku zajednicu i sigurnu budućnost.

Sve detalje o novom apdejtu, co-op modu i mapama, možete pronaći na zvaničnoj objavi prateći ovaj link.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...