Jump to content

Battlefield 1 dobija Premium Trials


SolidChief

Recommended Posts

Battlefield-1.jpg?fit=450%2C253

DICE ovog meseca u Battlefield 1 uvodi novi sistem koji će omogućiti svim igračima da igraju Premium only mape i DLC dodatke bez premijum propusnice, uz Premium Trials, i to naravno uz određenu količinu novca.

Premium trials su vremenski ograničeni, i odvijaće se u više navrata, u određenim periodima. Naime, ovaj sistem će se razlikovati od Premium Friends sistema, za koji morate biti u jedinici sa igračem koji poseduje premijum propusnicu, ovde se jednostavno ulogujete i igrate. Oba sistema će postojati simultano, tako da igrači imaju izbor između ta dva.

Ovaj “probni” period će se prvi put pojaviti zajedno sa dolaskom noćne mape, Prise de Tahure, u Battlefield 1, drugi put će se održati pre Gamescom sajma, a u septembru i po treći put, što znači da će svako ko prihvati ovakvu ponudu imati priliku da u potpunosti uživa u ekspanzijama koje će izaći u naredim mesecima.

rendition1.img.jpg?resize=555%2C312&ssl=1

Vidi se da DICE i EA naporno rade na igri, ali i na načinu kako da izvuku što više novca iz džepova potrošača, iz razloga što In the Name of the Tsar ekspanzija izlazi u septembru, a Turning Tides u decembru, i ona uvodi bitke ratnim brodovima i nove mape za borbe u vazduhu, što dosta igrača očekuje.

Šta vi mislite o ovom potezu Electronic Arts, da li bi plaćali za Premium Trials, ili pak imate prijatelja sa premijum propusnicom?

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...