toma Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 hapsite bre ovog infantilnog! nepodnosljiv je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Nemate vi pojma, Mark Gasol MVP sledece sezone, ako ga ne uhapsi Zofri! Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 15 minutes ago, mohr said: i ja bih ga mrzeo da mi je upropastio mladost i detinjstvo,cudi me da ni bogdana jos niko nije pomenuo kako upropastio tacno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 moracu u cv da ubacim trolovanje cigosa kao specijalnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 @mohr trenirao i trolanje, šala je na nama :c zašto ne gotiviš lebrona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 iritantan i antipatican,ja pa ja pa ja pa ja,kad klivlend uzeo onu titulu posle preokreta samo on pa on pa on a kajri kao da nije ni igrao a on je pogadjao kad se resavalo a ne lebron...zato se sad muci bez njega i na prebednom istoku,jeste on fantastican igrac ali je toliko prehajpovan da ono,nemam reci,treba mu skinuti kapu na dugom trajanju svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Dobar trol, stavi jagnje stizemo da gledamo finale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 jagnje ima meni licno neprijatan miris,prase iliti svinja je keva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 Izabrana prva tri tima lige. Nisam naravno ocekivao da Jokara udje u treci tim, na kraju je 6. centar lige. http://www.nba.com/article/2018/05/24/2017-18-all-nba-teams-revealed-official-release Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 Umro i sport forum:( Jeste da ne gotivim Lebrona, ali kako kida covek jebote, a ono govno Harden ce biti Mvp, tuga...sedma u Bostonu, bice cupavo Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 Nikad bolji play off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 kako može živ čovek a ne robot da odigra na istom nivou svih 48 min jedne bitne nba playoff utakmice? kako? koje su to hemudže jbt i dal je to realno? ili to ili popije jedno po litre stem cells pre tekme onako na gladan stomak da ga odma uvati Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 MVP!Jos da usrani ljigavi bradonja pobedi veceras i ne moram ni da pratim finaleSent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Poz mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 28, 2018 Author Report Share Posted May 28, 2018 svi ovi nesretnici u klivlendu su bolji igrači nego što mogu da iskažu dok second coming of basketball god igra sam protiv svih :D ali da je odvratni plod genetskog inžnjeringa - jeste šteta što su rozier i jaylen izgoreli jutros, mogli su opušteno da puknu lebrona večeras finale pre finala! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 5 hours ago, pirun said: Poz mohr uzmi ubi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 uff sto mi je drago sto mu nisu dali bacanja za ona mlataranja rukama. Al brate ne mogu jos jednom da gledam GSW-CLE, smorise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 opusteno,ionako nece dugo trajati serija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Gde je Vitja da kaze jebi bradatog soma! Nego, ovaj PO je obicno Grin nekoliko puta bio na ivici tripl dabla, ovaj put Kariju falio jedan skok. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 ja i dalje odbijam da verujem da neko može da navija za ovako odvratan GSW, jedini gotivac je Klej, ostali su teška govna Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 tako sam ja pricao za klivlend dok je kajri igrao ,ne znam,meni je igi najveci gotivac i mnogo mi je krivo sto ne igra,steph-a ne mozes da mrzis,livingstona takodje,jedino mekgia i paculiu ne mogu da smislim ali oni ni ne igraju a sta reci za kera,najharizmaticniji trener u nba verovatno,kd-a mrze zbog tog prelaza ali ne secam se nesto da se tako pricalo za lebrona kad je otisao u majami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 eo ja navijam za GSW! reci mi gde gresim, i za koga bi trebalo da navijam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Za Bogija, Lovernja i Marka Gasola ofc!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 2 hours ago, mohr said: tako sam ja pricao za klivlend dok je kajri igrao ,ne znam,meni je igi najveci gotivac i mnogo mi je krivo sto ne igra,steph-a ne mozes da mrzis,livingstona takodje,jedino mekgia i paculiu ne mogu da smislim ali oni ni ne igraju a sta reci za kera,najharizmaticniji trener u nba verovatno,kd-a mrze zbog tog prelaza ali ne secam se nesto da se tako pricalo za lebrona kad je otisao u majami quote-ovah tebe, jer si više primera naveo, mada isto odgovaram i šukiju: Kerr najharizmatičniji? Stvari poput http://bleacherreport.com/articles/2757274-steve-kerr-posts-deletes-tweet-about-james-harden-nba ili https://warriorswire.usatoday.com/2018/05/24/steve-kerr-james-harden-thats-your-move-foul-game-5-video/ nakon pete utakmice, da ne zaboravimo njegovo kenjanje o NFLu, Kaperniku, čučanju igrača i sl. Možemo da se ne složimo, ali nije ni približno po meni harizmatičan ili gotivan lik,a videli smo kad su Warriorsi igrali bez njega da ni ne utiče baš toliko na tim (doduše koji trener osim Popa ili Stevensa pa utiče na tim u NBA) Durant - sve je rečeno, ovde se sa Smithom komplet slažem https://www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2017/05/23/stephen-a-smith-blasts-kevin-durant-as-arrogant-and-disrespectful-to-nba-fans/?utm_term=.2c6955f41458 . Ne zaboravite one tweetove o Jokiću i statistici, nebitno da li je Jokić naš ili ne Curry sa svojim ponašanjem, nadam se da ni ovde ne moram da objašnjavam zašto je antipatičan sa žvakanjem one proteze, okretanjem ledja kod trojki, i slično. "Ne možeš da ga mrziš" ok, kao što rekoh, ne slažemo se, ali postoji ogroman broj ljudi koji ne može da ga smisli Green - da se podsetimo, i ovo je video iz 2016e https://www.youtube.com/watch?v=kjeAMfW3RS0 Livingston je gotivac, Igi je isto ok lik, Klay koji je veoma underrated mi je najveći car tamo, ali zbog ove četvorice pobrojano gore ne mogu nikada da mi budu gotivna ekipa. I nisam ja protiv njih ako sad u finalu navijaš za GSW jer ne gotiviš Lebrona, ili protiv Houstona, to mi je ok, preferiraš da prodje jedna ili druga ekipa. Ali da si postao navijač GSWa pre 2-3 godine zbog njih, i da navijaš za njih od prve tekme regularne sezone, to mi je stvarno baš za dublju analizu, jer kapiram da ovde verovatno ljudi navijaju za ekipe koje smo gledali kao klinci pre 10, 15, 20 godina - Lejkerse, Chicago, Knickse, Indianu zbog Redžija i sl. A tad realno niko nije navijao za GSW Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 tako je pero! mora da se zna ko je shon kemp a ko detlef schrempf ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts