Jump to content

Prikazani glavni negativci u Sonic Forces


SolidChief

Recommended Posts

Sonic-Forces-e3.jpg?fit=450%2C252

Jedna od 3 Sonic igre najavljene prošle godine na proslavi 25. rođendana ovog čuvenog ježa jeste Sonic Forces, tada jednostavno nazvan Project Sonic 2017.

Igra u mnogome podseća na Sonic Generations iz 2011. godine, u tom smislu da kombinuje stare i nove karaktere i dizajne Sonica, što i ne čudi jer je u pitanju igra na kojoj radi isti studio, Sonic Team.

Jedna od novina u ovom Sonicu u odnosu na Generations, jeste to što ćete pored “retro” Sonica i modernog Sonica, moći da igrate i kao specijalni karakter koga dizajnirate upravo vi u editoru unutar same igre. Moći ćete da mu namestite sve, od izgleda do specijalnih osobina.

Na Nintendo E3 2017 prezentaciji smo sinoć imali prilike da vidimo i novi trejler za Sonic Forces , koji nam prikazuje i sve ključne negativce protiv kojih ćemo morati da se borimo kako bi spasili svet. Tu je naravno dobri stari dušmanin Dr. Eggman, kao i njegovi sledbenici – Shadow the Hedgehog, Metal Sonic, Zavok i Chaos. Na kraju, iznad njih se pojavljuje novi zli karakter, koga prvi put vidimo u Sonic igrama, pod imenom Infinite.

Igra je najavljena za “praznike 2017. godine”, što znači da će verovatno stići negde oko gregorijanskog Božića, i stiže na sve platforme ove geneacije – PS4, PC, Xbox One i Nintendo Switch.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...