Jump to content

Stiže ekspanzija za Tyranny – Bastard’s Wound


SolidChief

Recommended Posts

Tyranny-Bastards-Wound.jpg?fit=450%2C338

Odlični izometrijski RPG Tyranny, koji su nam prošle godine doneli Obsidian i Paradox, će uskoro dobiti prvu DLC ekspanziju pod imenom Bastard’s Wound.

Sa tom ekspanzijom stiže i čitav novi region u igri, koji se zove upravo kao i ime same ekspanzije, Bastard’s Wound, i tu će se odvijati najveći deo nove priče. Takođe, imaćemo prilike da stupimo u nešto dublje odnose sa nekim od starih saputnika, mislimo Verse, Lantry i Barika. Za svakog od njih ekspanzija donosi posebnu Quest priču koja će nam pomoći da ih bolje upoznamo i shvatimo njihovu motivaciju i agendu.

Pored čitave nove ekspanzije, stiže nam i besplatan apgrejd za igru, pod imenom Tales from the Tiers, i to već danas! On donosi gomilu izmena u samom sistemu borbe, balansiranje nekih veština i stasta, ali i nasumične događaje na koje možemo naleteti tokom putovanja iz regiona u region, koji mogu varirati od čistih borbi do nečega što može da otvori nove, dodatne questove i delove priče.

Stiže i New Game Plus dodatak, koji će nam omogućiti da igru krenemo iznova sa likom i statsima iz prvobitnog prelaza, ali naravno u poprilično izazovnom i otežanom okruženju, dakle samo za hardkor igrače.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...