Jump to content

Prikazan gejmplej snimak iz Far Cry 5 na E3


SolidChief

Recommended Posts

Far-Cry-5-E3.jpg?fit=450%2C253

Nakon što je pre par nedelja i zvanično potvrđeno da nas novi Far Cry, peti po redu u glavnom serijalu, vodi u zabačene predele Montane, sada na E3 sajmu nam UbiSoft pokazuje prve gejmplej snimke iz igre.

Ono što smo manje više znali je već potvrđeno, u imagiranom gradiću vladaju otkačeni verski militantni kultisti, koji su poprilično brutalni i terorišu stanovništvno čitavog okruga. Vi se pridružujete “Otporu”  (Resistance) u pokušaju da se otarasite terora ovih ludaka.

U gejmplej smislu, to znači “for hire” sistem (na iznajmljivanje), gde ćete moći da angažujete druge borce otpora, ljubimce, različita oružja, vozila i čak i druge prijatelje, jer je potvrđeno u trejleru da će igra imati co-op i da ćete celu kampanju moći da odigrate sa prijateljem, mada smo to već i od ranije znali.

Pre svake borbe, moći ćete da taktički rasporedite i angažujete vaše saborce, pa tako u trejleru vidimo snajperistu koji vas pokriva sa visine, psa koji ubija neprijatelje i donosi vam njihovo naoružanje, Boomera koji donosi smrt iz aviona, i vašeg prijatelja koji kao konjica dolazi kamionom i seje smrt.

Trejler možete pogledati ispod, a ako budete pažljivi možete da primetite i kameo jednog od najomiljenijih negativaca u čitavom serijalu, Vaasa.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...