Jump to content

Mario Kart tematski park stiže u Super Nintendo svet


SolidChief

Recommended Posts

Mario-Kart.jpg?fit=450%2C253

Super Mario bio je i biće omiljeni lik mnogih zaljubljenika u igre. Generacije i generacije uživale su u avanturama ovog malog “vodoinstalatera”. Mario Kart, takođe jedna od najigranijih igara, može se pohvaliti time da je dobila svoj temantski part u Super Nintendo svetu.

Posvedočili smo da je Nintendo objavio saradnju sa Universal Studiom, što je izrodilo ideju i realizaciju Super Nintendo Sveta čija je izgradnja počela pre par dana u Universal Studiju u Japanu. Sada je potvrđena i predstavljena unapredjena Mario Kart atrakcija, koja će se naći u ovom parku.

Po šturom objašnjenju koje smo čuli, dvoje ljudi če se voziti u kartu, jedan će upravljati vozilom, dok će drugi koristiti “specijalke” koje će bacati na protivnike. Ostaje nam ipak da vidimo kako će ovo u praksi izgledati, kada se Super Nintendo svet otvori 2020. godine.

Šigeru Mijamoto iskoristio je ovu stazu da bi dobro objasnio da je ovo ulazak u svet zabave i uzbuđenja, stvaranja osećaja da se nalazite u Nintendovom svetu igara. Može se očekivati da će ovakvi parkovi biti i u Holivudu i Orlandu, ali za sad je to samo u Japanu.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...