Jump to content

Eon Break, igra u kojoj je glavni lik Nikola Tesla, se finansira preko Kickstartera


SolidChief

Recommended Posts

Eon-Break.jpg?fit=450%2C253

Eon Break, naslov nezavisnog razvojnog studija Glad Rock, se finansira preko Kickstartera. Ovo je igra u kojoj Nikola Tesla, najveći naučnik svih vremena i glavni lik igre, putuje kroz vreme i bori se protiv nacista i pečuraka.

Radnja igre se dešava u alternativnoj 1943. godini, nakon smrti Nikole Tesle, ali studio nije otkrio više detalja. Eon Break sadrži veliki broj neprijatelja, koji su unikatni i po mehanici i po izgledu. Dizajneri su želeli da izgled igre što bolje uklope u kazivanje priče. “Objekti i neprijatelji vam daju nagoveštaje o prethodnim događajima, i dizajn lokacije upotpunjava rupe u zapletu, tako da ne morate gledati priču, možete je živeti”, rekli su iz studija.

Kickstarter kampanja je počela juče, i trajaće do 13. jula. Projekat će biti finansiran samo ako se sakupi potrebnih 50,000$. U momentu pisanja, igru je podržalo 44 pomagača sa 22oo dolara.

Ako uložite 10 dolara, dobijate kompletnu igru, a što je veća vaša velikodušnost, veći je i broj pogodnosti koje dobijate. Ako želite više detalja ili da eventualno podržite ovaj projekat, skoknite na Kickstarter stranicu.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...