Jump to content

Kingdom Come: Deliverance dobio datum izlaska!


SolidChief

Recommended Posts

Kingdom-Come-Deliverance.jpg?fit=450%2C2

Dugo očekivani realistični srednjovekovni RPG, Kingdom Come: Deliverance, konačno je dobio datum izlaska.

Najnoviji trejler igre otkriva nam osnovu priče i na samom kraju vidimo i datum kada će igra stići do naših računara i konzola – 13. februar naredne godine.

Ovaj veoma ambiciozni projekat je januara 2014. prikupio preko milion i sto hiljada funti u Kickstarter kampanji i prvobitno je trebalo da se pojavi decembra 2015. godine, ali je veličina i kompleksnost projekta odlagala njegov izlazak sve do pomenutog datuma.

Češki studio koji radi na ovoj igri, Warhorse Studios, je za potrebe ove igre uložio ogromnu količinu vremena i novca u detaljno istraživanje i mapiranje raznih predela Češke, kao i brojnih istorijskih gradova i tvrđava, kako bi napravio istorijski precizne i što vernije kopije lokacija u samoj igri, koja je smeštena u kasnom srednjem veku, u tadašnjoj Bohemiji. Pored toga, angažovan je i veliki broj stručnjaka za srednjovekovne borbe, kako bi njihove veštine bile prenete u samu ugri.

Vi ste u ulozi mladog kovača koji je u ratu izgubio sve, a koga će splet okolnosti dovesti do visoke politike i situacije da spašava i samog kralja. Autori obećavaju bogati otvoreni svet sa razgranatom pričom, dubokim dijalozima i velikimom slobodom u igranju, te jedinstveni borbeni sistem iz prvog lica koji nudi podjednako zabavne 1-na-1 borbe, kao i masovne bitke koje će se desiti tokom igre.

Naše prve utiske iz igre možete čitati u broju 94 časopisa Play!Zine.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...