Jump to content

Bethesda na E3 najavljuje Fallout igru u dalekoj budućnosti zvanu Starfield?


SolidChief

Recommended Posts

starfield-bethesda.jpg?fit=450%2C253

Veoma neproverena i nepouzdana “curenja” informacija su se pojavila ovih dana na sajtovima poput NeoGAF i 4Chan, koje treba uzeti sa velikom rezervom, ali je ipak zabavno makar i razmišljati o njima, tako da zašto da ne popričamo šta smo pročitali.

Naime, prema navodnom izvoru iz samog studija Bethesda, ova velika kompanija će na E3 sajmu predstaviti projekat Starfield, koji se u suštini dešava u Fallout univerzumu, samo u veoma, veoma dalekoj budućnosti. Igra će biti klasični open world RPG iz prvog klica, kako smo već navikli iz Bethesde, i imaće set “glavnih” planeta na kojima će se dešavati, ali takođe i veliki broj nasumično generisanih planeta, kako bi se time zahvatilo i tržište ljubitelja sandbox/minecraft tipa igara. Igrači će imati svoju bazičnu planetu i moći će da putuju po ostalim planetama.

Starfield je navodno bio u koncept fazi još u vreme izlaska Fallout 3(2008), a rana preprodukcija je počela negde nakom Skyrima (2011), da bi nakon izlaska Fallout 4 i svih DLC-ova, ovaj naslov ušao u punu produkciju. Jedino što o ovome sa sigurnošću znamo jeste da je Starfield zaista trejdmarkovana reč ove kompanije, tako da tu ima makar neke istine.

Pored toga, kako kaže ovaj izvor, na E3 će i zvanično biti prikazan Fallout VR, a kaže i da studio radi na Skyrim VR modu, ali da ne žele još da pričaju o tome,  kako ne bi skrenuli pažnju sa FO VR i Starfield.

Ovaj izvor još kaže da su HBO i Bethesda sklopili dogovor i radu na Game of Thrones RPG igri, kao i da je u toku veoma rana faza preprodukcije za 6. i 7. deo Elder Scrolls igara.

Ovo sve zaista zvuči sjajno, ali teško je reći koliko tu ima istine, a koliko maštanja i trlovanja fanova, tako da nam za početak ostaje samo da sačekamo e3 i vidimo šta će nam Bethesda pokazati.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...