Jump to content

Zombi mod u Call of Duty: WWII zasnovan na “istinitim” događajima


SolidChief

Recommended Posts

Call-of-Duty-WWII-zombi.jpg?fit=450%2C25

U najnovijem izdanju EDGE magazina, razvojni studio Sledgehammer Games, koji razvija CoD: WWII,  je dao nekoliko detalja o Zombies modu, multiplejeru i posvećenosti pažnje detaljima.

Studio je u intervjuu potvrdio da je naziv zombi kampanje: Nazi Zombies, koja će igračima pružiti priču zasnovanu na istinitim događajima. Napomenuto je da će iskustvo biti slično onom iz igre Dead Space, na kojoj su učesnici intervijua, Majkl Kondrej i Glen Skofild, radili sa studiom Visceral Games.

Što se tiče pažnje kojoj su posvetili detaljima, Skofild i Kondrej su obilazili dosta lokacija na kojima su se odigravale velike bitke u Drugom svetskom ratu, i koncentracione kampove. “Želeli smo da vidimo kakav je osećaj biti u Normandiji na -10, dok pada sneg”, rekao je Skofild.

Tempo multiplejera će biti dosta sporiji i pruža strateški prilaz borbama, za razliku od prethodnih Call of Duty igara, koje su pružale brzu akciju praćenu raznim busterima i egzoskeletima. U dizajniranju mapa je uloženo dosta vremena i novina je da igrači više ne moraju da brinu o opasnosti sa neba. Dodato je još da su mape smeštene na različitim frontovima, ali Skofild i Kondrej nisu želeli da otkriju previše detalja pre E3 sajma.

Ovi detalji dolivaju još više uzbuđena vernim fanovima, jedva čekamo da vidim šta se kuva za E3 sajam. U međuvremenu, pogledajte par novih koncept slika:

vWNXvkV.png?w=700

4ho6V8t.png?w=700

sWU8vmg.jpg?w=700

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...